POVJERENICA

Prvi dan Mirne Veže na čelu Splita: Slikala se u predvorju Banovine, a primopredaja slijedi nakon blagdana

Sama smjena vlasti, kako je najavljeno, biti će lišena ceremonijalnog folklora
 Grad Split

Vlada Republike Hrvatske u četvrtak je donijela Rješenje o imenovanju povjerenice za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika grada Splita. Time je Mirna Veža i službeno, s današnjim datumom, postavljena na tu dužnost, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sama smjena vlasti, kako je najavljeno, biti će lišena ceremonijalnog folklora te će se svesti na sastavljanje primopredajnog izvještaja kojim će bivši gradonačelnik Ivica Puljak predati ključeve Grada voditeljici hladnog pogona. Navedeno bi se trebalo održati u utorak, za kada je planirano i da se povjerenica obrati javnosti.

image
Grad Split

Veža je aktualna pročelnica Službe pravnih poslova, zaštite i zastupanja, a jučer je, po prvi puta, dala i izjavu za javnost:

- Rješenjem Vlade RH kojim sam imenovana povjerenicom za Grad Split ukazana mi je čast i obveza osigurati funkcioniranje Grada u prijelaznom razdoblju do izbora gradonačelnika. Taj posao ću izvršavati u suradnji sa svim svojim kolegama stručno, profesionalno i odgovorno s obzirom da smo svi vođeni istim ciljem, a to je zaštititi interese našeg grada - poručila je Veža, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:22