STANJE NA CESTAMA

Prometna nesreća na A1 kod Ogulina, odron kod Koranskog mosta

Promet pojačan i prema Jadranu i prema unutrašnjosti
 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na autocesti A1, nakon čvora Ogulin, na 91. km, u smjeru Splita vozi se usporeno. Pojačan je promet na autocestama A1 i A2 u oba smjera, na Istarskom ipsilonu i Jadranskoj magistrali posebice na dionici Split- Omiš-Makarska i kroz Dubrovačko- neretvansku županiju gdje se povremeno vozi u koloni, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na ulasku na autocestu A 1 pojačan je promet, ali nema zastoja ni čekanja.

Na D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera, kod Koranskog mosta zbog odrona vozila propuštaju naizmjence, jednim trakom te se vozi u koloni.

Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno, (dio kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama bit će u danas do 14 sati te sutra od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti (D1).

Danas će zbog miniranja na gradilištu tunela Transformatorska stanica Srđ- južni portal od 9,30 do 10 sati promet biti prekidan u trajanju od 2 do 5 minuta.

Na graničnim prijelazima pojačan je ulazak osobnih vozila na Maclju, Bregani, Pasjaku i Rupi, a izlazak na Kaštelu.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:37