DOBIO POZIV

PREMIJER STIŽE NA OKRUGLI STOL GLOGOŠKOG? 'Ovo je najpristojnije što je stiglo od branitelja'

 CROPIX

>>>>>NOVO 11.40 sati - U Savskoj 66 u šatoru branitelja održana je izvanredna press konferencija na kojoj su predstavljene buduće aktivnosti prosvjednika. Prije svega radi se o 'skupu zajedništva' 2. svibnja i već spomenutom okruglom stolu iduće srijede.

- Ovo što će se događati 2. svibnja to zasigurno neće biti prosvjed. Želimo što veći broj ljudi tako da smo organizirali cijeli kulturno-umjetnički program. Nastupit će i Thompson.

Što se tiče, okruglog stola, branitelji su naglasili da su pozvali Milanovića, Grabar Kitarović, Bozanića, Leku, Nađ, Matića i Glavaševića, piše N1.

- Nadamo se da će svi doći. Milanović? Još nismo dobili nikakvu potvrdu...

Predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida prve skupine i jedan od vođa prosvjeda pred Ministarstvom branitelja Đuro Glogoški jučer je osvanuo u Banskim dvorima kako bi urudžbirao poziv premijeru Zoranu Milanoviću na okrugli stol koji će se održati iduće srijede u Novinarskom domu.

- Milanović je svo ovo vrijeme ignorirao naše zahtjeve za razgovorom, ali nadam se da će se ovaj put odazvati - rekao je Glogoški...

Kako stvari sada stoje, Glogoškom bi se želja mogla i ispuniti. Navodno je premijera oduševila činjenica da je pismo od branitelja izrazito pozitivno i puno poštovanja

- Ovo je dosad najpristojnije što je stiglo iz šatora u Savskoj 66 i stoga će premijer možda doći na taj skup, kako bi branitelje pitao što to točno žele i rekao im, naravno, da je i on 100 posto za Hrvatsku - ističu u Vladi, a prenosi Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:34