NA 84 STRANICE

PREKOSUTRA Dvobroj Jutarnjeg s dva poklona: prestižni TV magazin Studio i poster Vinka Coce

Najprestižni magazin za televiziju, scenu i poznate

U četvrtak dvobroj Jutarnjeg lista dolazi s dva poklona za vjerne čitatelje: novi broj TV magazina Studio, najprestižnijeg magazina za televiziju, scenu i poznate na čak 84 stranice, te memorijalni poster nedavno preminulog pjevača Vinka Coce.

Čitatelji će moći uživati u novom broju renomiranog Studija, čiji je prvi relansirani broj prošlog tjedna postigao izniman uspjeh: prodaja je narasla čak 21% posto, a redakcija Jutarnjeg bila je zatrpana pozivima zadovoljnih čitatelja.

U novom broju Studio donosi eksluzivne ispovijesti i reportaže, poput iznenadnog povratka najveće teniske zvijezde Gorana Ivaniševića u hrvatski tenis, novom početku Mare Srezovića, nasljednika jet-set dinastije i TV producentu, te dirljva ispovijest Mirjane Karanović, jedne od najvećih srpskih glumica u povijesti.

I za ovaj broj Studija pišu neki od najcijenjenijih hrvatskih novinara i komentatora: Miljenko Jergović, Mladen Pleše, Nenad Polimac, kuhar Mate Janković, Vuk Radić i drugi.

Za Studio također poziraju voditeljica Daniela Trbović, glumica Iva Mihalić i voditelj Saša Kopljar. Tu je i najopsežniji TV pregled u Hrvatskoj, sa sadržajem svih sapunica, filmskih i sportskim preporukama, uz TV horoskop i enigmatiku.

Čitatelje raskošnog dvobroja Jutarnjeg lista dočekat će i memorijalni poster trogirskog pjevača Vinka Coce koji će vas podsjećati na tople trenutke koje vam je Coce priuštio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:34