
Prvo što nas je zapljusnulo kad smo ušli u Krem bio je miris, kombinacija vanilije, štaub šećera i kakaa. Snažan i zavodljiv miris. Zatim intenzivan sjaj bijelih pločica i radne inoks ploče na zimskom suncu koje probija kroz izlog nove radionice Siniše Kravaršćana. Kad se potom pojavio na stražnjim vratima da nas pozdravi u svojoj novoj bijeloj slastičarskoj kuti, prvo što smo pomislili bilo je - dakle, ovako izgleda čovjek koji je iz korijena promijenio karijeru i uz to se bacio u svijet poduzetništva.
Za Sinišinu priču saznali smo pregledavajući poslovnu mrežu LinkedIn, gdje je napisao nešto u stilu da je u jeku krize srednjih godina odlučio napustiti IT i sreću potražiti u kolačima. Nismo jedini koje je zainteresirala ta priča. I on...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....