TEŽAK IZBOR

PREDSJEDNIČKA UTRKA Hoćete li izbornu noć provesti uz Sašu Kopljara, Mislava Togonala ili Zorana Šprajca?

Finale utrke za Pantovčak prenosit će HTV, RTL, Nova TV i N1 televizija
 Cropix

Televizijski urednici i novinari ovaj će vikend provesti radno, zbog praćenja finala predsjedničke utrke. Gledatelje HTV-a kroz izbornu će noć u nedjelju provesti Mislav Togonal i Domagoj Novokmet. U studiju će im se pridružiti analitičari Vjeran Zuppa, Ivan Rimac, Vlatko Cvrtila i Ivo Banac.

Tko je kod koga

Tatjana Munižaba bit će u stožeru Ive Josipovića, Katarina Periša Čakarun u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Posavac u stožeru Milana Kujundžića, a Kristina Pešić Biondić u stožeru Ivana Sinčića. Podatke o obrađenim glasovima predstavit će Damir Smrtić, a situaciju u DIP-u uživo će pratiti Eugen Husak.

Informativni program Nove TV nastavlja pratiti predsjedničku utrku, a za izbornu nedjelju priprema specijalne emisije koje će voditi Saša Kopljar i Marija Miholjek, dok će sve relevantne informacije donijeti Mislav Bago u virtualnom studiju.

Analiza kandidata

Nova TV gledateljima će u 19 sati donijeti rezultate izlaznih anketa. RTL posebnu emisiju počinje u nedjelju u 19 sati. Uz Igora Bobića i njegove goste komentatore, u trosatnu će se emisiju javljati Nataša Božić, Hrvoje Krešić, Boris Mišević, Mojmira Pastorčić, Petar Panjkota... Predsjedničke izbore pratit će i N1 televizija. Domaćini posebnog programa koji starta u 18.30 sati bit će Zoran Šprajc i Željko Matić, rezultate izbora pratit će Sandra Križanec, a Tihomir Ladišić sa svojim će gostima analizirati izborne rezultate i poruke kampanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:57