Vrtoglave cijene na Jadranu nepresušna su ovosezonska tema, a ljudi se najviše žale na cijene u restoranima. Ovoga puta istu je primjedbu imala turistkinja iz New Yorka, blogerica Teona Mango.
Ona je, naime, krajem srpnja posjetila je Hvar, Korčulu i Dubrovnik, pa osim ljepota dalmatinskih gradova istanula i cijenu jedne večere koja ju je šokirala.
- Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - napisala je pored računa objavljenog na Instagramu koje pokazuju iznos od 402,42 eura.
Na računu se vidi kako su bile naručene pohane lignje, crni rižoto od sipe, brodet od ribe, ‘kapetanov pjat’, a pilo se i vino grk te mineralna voda. U cijenu je uračunato i postavljanje stola.
Istaknula je da je hrana bila izvrsna, a sa svojim je pratiteljima podijelila i izgled obroka te objasnila o kakvim se jelima radi. ‘Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo‘, napisala je.
Kasnije je objasnila pratiteljima kako su večeru za četvero na Hvaru platili 402€.
- Večera je bila od 4 predjela i 2 glavna jela - kazala je.
Inače, Teona, koju na Instagramu prati više od 18.000 ljudi, prije dolaska u Hrvatsku posjetila je Grčku, a potom se uputila u Crnu Goru.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....