GAY PRIDE

Povorka ponosa Osijekom će prošetati 6. rujna

Promenadom će se kretati do Ulice Vjekoslava Hengla iz koje će preko Sakuntala parka i Lučkog prilaza ući u Kapucinsku ulicu kojom će se kretati do Trga Ante Starčevića gdje će povorka završiti svoju šetnju.
Split, 070614.Nakon burnih polemika oko odrzavanja Parade ponosa koja svake godine izaziva veliku paznju Splicana koji su prilicno podijeljeni oko odrzavanja parade dosao je i taj dan da se odrzi cetverta po redu Parada ponosa koja ove godine nece imati sredisnju proslavu na rivi vec u Strossmajerovom parku / Djardinu.Foto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunovic / CROPIX

Povorka ponosa Osijek Pride 2014. godine održat će se u subotu, 06. rujna 2014. godine u organizaciji udruge LiberOs Osijek, koja je osnovana s ciljem zaštite ljudskih prava s naglaskom na pravima LGBTIQ zajednice, javlja Osijek031.com.

Povorka ponosa okupit će se 06. rujna 2014. na Trgu Ante Starčevića u 11 sati. Povorka će krenuti u 12 sati s Trga Ante Starčevića Ribarskom ulicom do Promenade. Promenadom će se kretati do Ulice Vjekoslava Hengla iz koje će preko Sakuntala parka i Lučkog prilaza ući u Kapucinsku ulicu kojom će se kretati do Trga Ante Starčevića gdje će povorka završiti svoju šetnju.

Udruga LiberOs organizira sastanak u srijedu, 2. srpnja 2014. u 19 sati u Info centru za mlade (pokraj Petra Pana) za sve one koji su zainteresirani za sudjelovanje u organizaciji Pride-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:22