OBITELJ MOLI POMOĆ

POTRAGA ZA MLADIĆEM NESTALIM NA DUHOVNOJ OBNOVI Shrvani otac: 'Policija ima trag! Upravo idemo tamo...'

Hrvatska gorska služba spašavanja sinoć je pretraživala teren uz rijeku Savu i okolne šljunčare, a u potragu su uključeni i vatrogasci
 Facebook

Potraga za Dujom Banom (21) iz Kaštel Sućurca, koji je nestao u Samoboru dok je s majkom bio na duhovnoj obnovi u Kući susreta Tabor, u punom je jeku.

Njegov otac Mario potvrdio nam je da policija ima trag, a obitelj i prijatelji im pomažu u traženju.

- Došli su momci iz našeg mjesta, kumovi... Idemo upravo dalje u potragu. Tražimo oko mjesta gdje je viđen, rekao nam je u srijedu ujutro Mario Ban, koji ne želi gubiti nadu da će uskoro naći sina.

Hrvatska gorska služba spašavanja sinoć je ponovno pretraživala teren uz rijeku Savu i okolne šljunčare. U potragu su uključena i dobrovoljna vatrogasna društva i lovci.

Duje je zadnji put viđen 24. svibnja oko 9 sati u Otoku Samoborskom. Bio je odjeven samo u donje rublje, bez obuće na nogama, kako je kasnije ispričala mještanka koja ga je uočila.

Njegova odjeća i mobitel su pronađeni, no mladiću se gubi svaki trag. Također, nije nađen ni bicikl s kojim je otišao iz Tabora.

Visok je 190 cm, srednje tjelesne građe, ima smeđe oči i kosu i ožiljak ispod desnog oka, a očajni otac moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave policiji.

nestali.hr

nestali.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:23