OTVORENI RAT U HSP-u

Potpredsjedniku HSP-a Veljku Novaku PRIJETE ELIMINACIJOM, on poručuje: Ja nisam Igor Rađenović, obranit ću sebe i svoju obitelj!

Sisak, 271109.Predsjednicki kandidat Dragan Primorac u Sisku u petak 27. studenog u hotelu Panonija. Clan predsjednistva Veljko Novak objavio potporu Draganu Primorcu.Na fotografiji Veljko Novak.Foto: Miroslav Kis / CROPIX
 Miroslav Kis / CROPIX

SISAK - Potpredsjednik Hrvatske stranke prava , Siščanin Veljko Novak, prijavio je policiji prijetnje koje posljednjih dana dobiva na telefon.

- Prijete mi eliminacijom - potvrdio je Novak, ističući kako je uvjeren da prijetnje dolaze iz nekih krugova i frakcija HSP-a, u svezi previranja u toj stranci nakon izbornog debakla.

- Poručujem gospodi koji mi anonimno šalju SMS poruke i zovu me kako bi mi rekli da će me ukloniti, da im ja nisam Igor Rađenović, da ću ja znati obraniti sebe i svoju obitelj - rekao je Novak, aludirajući na nikad dokazane optužbe kako je naručitelj premlaćivanja Igora Rađenovića u Zagrebu bio upravo Ante Đapić , počasni predsjednik HSP-a. Novak pojašnjava kako su nezakonito suspendirani svi iz Predsjedništva i Glavnog stana HSP-a koji su se usudili kritizirati politiku i kadrovska rješenja Hrvatske stranke prava, te osobito počasnog predsjednika Antu Đapića, koji, kako ističe Novak, drži sve konce upravljanja HSP-om u svojim rukama i koji sada dirigira svim potezima i spreman je na sve kako bi sačuvao svoj utjecaj u stranci.

Osim Novaka, koji je suspendiran, iako potpredsjednika stranke može suspendirati samo izborni zbor, suspendirani su predsjednik Glavnog stana Mirko Duspara, te članovi Predsjedništva ili predsjednici županijskih ogranaka Hrvoje Tomasović, Denis Šešelj, Ivan Protrka, a pred suspenzijom je i Željko Kardaš, predsjednik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke, koji nije stao uz Danijela Srba, odnosno Antu Đapića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:23