RADNA PAUZA

Posvađani Josipović i Kosor se sastali potiho: Popili su kavu, a kafić napustili zajedno

Zagreb, 130911.Hotel Regent Esplanade, Zavrsna konferencija IPA 2008 Twinning Light projekta Podrska uspostavi Drzavne skole za pravosudne djelatnike. Konferencij su .natocili predsjednik Ivo Josipovic, premjerka Jadranka Kosor, Branko Hrvatin predsjednik Vrhovnog suda RH, Paul Vandoren sef dekegacije EU u RH i drugi.Na slici: Jadranka Kosor, Ivo Josipovic i Ivana Goranic, ravnateljica Pravosudne akademije.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Ivo Josipović su izgleda izgladili razmirice i prestali slati poruke jedno drugome putem medija, a danas su čak sjeli i popili zajedničku kavu. O čemu su razgovarali nisu htjeli otkriti.

Kosor je na održala govor na završnoj konferenciji IPA 2008 Twinning light projekta, a u njemu je naglasila važnost brobe protiv korupcije.

- Svi se tretiraju jednako, tko god se nalazio na optuženičkoj klupi - izjavila je u svom govoru premijerka, koja ne želi da borba protiv korupcije ostane 'mrtvo slovo na papiru'.

Josipović je u svom govoru podržao taj stav ali smatra kako se korupcija mora rješavati ne samo na višim, već i na nižim razinama.

- borba protiv korupcije nikada ne završava i ona će potrajati izvjesni broj godina - izjavio je predsjednik, koji je s premijerkom nakon konferencije otičao na poslovni ručak u organizaciji Američke gospodarske komore u Hrvatskoj .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:50