Brojne grupe na društvenim mrežama posljednjih su dana prepune iskustava korisnika i korisnica koji su pohitali u trgovine isprobati jednu od posljednjih “inovacija” domaće prehrambene kompanije Podravke - kisele krastavce s džinom.
Konkretno, u teglicu od 280 grama dodan je Badelov džin Sax, čime su krastavci, valjda, dobili neku posebnu aromu, iako se cijela stvar više-manje svodi na marketinški trik za koji će se tek pokazati je li doista bio i dobar.
Osobno, ne znam što je točno primamljivo u kombinaciji kiselih krastavaca i džina (poznate su mi kombinacije sa svježim krastavcem u džinu ili koktelima s džinom), ali očito je da je izazvalo efekt, jer ih ljudi doista kupuju i recenziraju, stavljaju u sendviče, jedu same ili grickaju uz koktele.
Jedan od češćih komentara jest da se “džin uopće ne osjeti”, što bi dobar dio njih znao i prije kupnje, samo da je okrenuo teglicu i na pozadini pročitao sastojke te inovacije.
Džin, naime, čini dva posto tog proizvoda pa to onda možda i pojašnjava kritike potrošača koji su ga pohitali isprobati.
Teglica tih krastavaca, težine 280 grama, pritom stoji identično koliko i malo veća Podravkina teglica običnih kiselih krastavaca od 330 grama, što je dobro imati na umu prilikom kupnje - u koju se, ako je to baš potrebno, naknadno uvijek može uliti malo džina, i to nekog daleko kvalitetnijeg.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....