DRAMA U VOJNIĆU

Policija zaustavila auto kraj Karlovca, uslijedila je neviđena drama: Vozač se dao u bijeg, ozlijedio policajca, dvoje u bolnici!

Zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika u korito potoka odakle se udaljio u nepoznatom smjeru

Ilustracijska fotografija

 Youtube Screenshot/Youtube Screenshot

Policijski službenik i četvero ilegalnih migranata ozlijeđeni su jučer zbog odluke krijumčara ljudi da pokuša pobjeći policiji koja ga je zaustavila na području Vojnića nedaleko Karlovca, javili su iz PU karlovačke. Nakon što zaustavljen, kažu, nepoznati vozač se oglušio o naredbu policijskog službenika da otvori vrata te naglo vozilom krenuo naprijed i dao se u bijeg. Tom prilikom je zadnjim kotačem vozila prešao preko stopala policijskog službenika te ga lakše ozlijedio.

- Nedaleko od navedenog mjesta u zavoju je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika u korito potoka odakle se udaljio u nepoznatom smjeru. U prometnoj nesreći ozlijeđena su četiri strana državljana koje je prevozio, dvoje teže, a dvoje lakše, a kojima je pružena liječnička pomoć u zdravstvenoj ustanovi. Preostali strani državljani kojima nije bila potrebna medicinska pomoć dovedeni su u službene prostorije policije, a kamo će biti prevezeni i ozlijeđeni po otpustu iz zdravstvene ustanove - kažu u policiji.

Prema stranim državljanima bit će proveden postupak sukladno odredbama Zakona o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakona o strancima, napominju u PU karlovačkoj, dok će protiv nepoznatog vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kaznena djela krijumčarenja ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:23