DAO PETAMA VJETRA

Policija traži Britanca koji se seksao s turistkinjom Amy kada je umalo izgubila ruku: Samo želimo čuti njegovu priču

Isključena je mogućnost da je mladić silovao Amy ili joj tijekom vođenja ljubavi namjerno naudio
 dr. Miroslav Ercegovic / CROPIX

Vijest o nevjerojatnoj operaciji spašavanja lijeve ruke novozelandske turistice Amy R. izazvala je pozornost gotovo svih svjetskih medija. Liječnički tim splitskog KBC-a u šesterosatnoj operaciji 28-godišnjoj djevojci je uspio spasiti šaku koja je bila u vrlo teškom stanju.

Njezina je priča bila u središtu pažnje posljednjih nekoliko dana kako hrvatskih tako i drugih stranih medija. No, pažnju na sebe sada polako privlači Britanac s kojim je Amy bila kada se teška nesreća dogodila.

Portal News Travel piše kako hrvatska policija traži britanskog turista kojki je pobjegao nakon što si je 'djevojka kojom se seksao u zahodu luksuzne jahte umalo odrezala ruku na rub umivaonika '.

- Samo želimo pronaći britanskog turista i čuti njegovu stranu priče - rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica policijske uprave splitsko dalmatinske.

Policija doznaje da djevojka i traženi Britanac nisu bili članovi posade jahte Anete, na kojoj je ozlijeđena, nego turisti na brodu Vaska privezanom u ACI-jevoj marini Palmižana koja se nalazi preko puta gradske luke.Također, isključena je mogućnost da je mladić tijekom vođenja ljubavi namjerno naudio Amy.

Kako su se i zašto našli u nužniku broda Anete, još nije jasno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:41