NIJE NAŠTETIO DJETETU

POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ SA ŠIBENSKE PLAŽE BANJ 'Prijavit će ih jer su galamile i vrijeđale brata Tonina Picule'

Boško Picula nije počinio kazneno djelo na štetu djeteta, koje je prijavila majka

Šibenska policija priopćila je u srijedu kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem isključena svaka mogućnost da je Boško Picula, brat zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, počinio kazneno djelo na štetu djevojčice za što ga je prijavila njezina majka.

Policija u priopćenju nije navodila identitete osoba, ali je posve jasno da se radi o istrazi vezanoj za incident koji se u ponedjeljak navečer dogodio na plaži Banj.

Majka 14-godišnje djevojčice navodno je u njezinu mobitelu otkrila poruke lascivnog sadržaja pa je policiji podnijela kaznenu prijavu te je ujedno, kako je potvrdila policija, “samoinicijativno potencirala susret s nepoznatom osobom za koju je pretpostavila da je počinitelj kaznenih djela na štetu njezina djeteta”. Tako je na plaži Banj došlo do susreta na kojemu su majka i njezina kći verbalno i fizički napale 42-godišnjeg muškarca - Boška Piculu. On je odmah napad prijavio policajcima koji su došli na mjesto događaja i sve ih tamo zatekli.

Prema priopćenju, policija je provela detaljno kriminalističko istraživanje i ustanovila da napadnuti Picula definitivno nije osoba koja je povezana s prijavljenim djelom na štetu djeteta.

No, prijavljeni napad na njega još se istražuje, dok policija najavljuje da će protiv majke i kćeri podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira zbog verbalnog napada i vrijeđanja Boška Picule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:44