ISTRAGA NA PRISAVLJU

Policija opet na HRT-u: Na razgovor pozvani član uprave Ugarković i šefica pravne službe Delić

Zagreb, 280312.Prisavlje, HRT.Programsko vijece HRT-a odrzalo je sjednicu na cijem su dnevnom redu raspravljali o Pravilniku o nacinu utvrdjivanja sadrzaja i teksta programskih obaveza HRT-a, izvjescu o provedbi programskih nacela i obaveza utvrdjenih Zakonom o HRT-u i privremenim ugovorom izmedju HRT-a I Vlade RH, prijedlogu za pokretanje postupka za prestanak mandata clanu Programskog vijeca HRT-a Darku Grivicicu na temelju vlastitog zahtjeva za razrijesenje. Na slici: Josip Popovac,Marko Ugarkovic (drugi red), Zrinoslava Delic i Nada Zgrabljic Rotar.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Policija se danas oko 16 sati ponovno pojavila na HRT-u. Prema nalogu suca istrage Županijskog suda u Zagrebu za zadatak su dobili prikupljanje dodatne dokumentacije i dovođenje na obavijesni razgovor direktorice pravne službe Zrinoslave Delić i člana uprave HRT-a Marka Ugarkovića, javlja T-portal .

Nakon obavljenog razgovora oboje su pušteni kućama, a kako neslužbeno saznaje T-portal , policija je od Delić i Ugarkovića tražila dodatna pojašnjenja vezana uz prikupljenu dokumentaciju od prije nekoliko dana.

Policiju je navodno zanimalo kakvu su dokumentaciju njih dvoje razmjenjivali na parkiralištu na Prisavlju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:57