SUKOB

OTVORENA SVAĐA U MOSTU Ivan Kovačić Petrini poručio da je obični manipulator STIGAO I ODGOVOR PETRINE 'On je lažov bez premca!'

 CROPIX

Stipe Petrina obični je manipulator koji već danima obmanjuje ne samo javnost nego i svoje dojučerašnje kolege iz Mosta nezavisnih lista - kaže Ivan Kovačić, gradonačelnik Omiša i jedan od viđenijih mostovaca, koji se, dodaje, na javni istup odlučio nakon što je Petrina i njega uvukao u političke igre u kojima ne želi sudjelovati, piše Slobodna Dalmacija .

Prema Kovačićevim riječima, stanje s Petrinom nakon zadnjih izjava primoštenskoga načelnika sasvim se razbistrilo, pri čemu, napominje naš sugovornik, Petrina više ni sam ne zna što govori, pa tako jedan dan tvrdi da 75 posto Mostovih saborskih zastupnika želi koaliciju sa SDP-om, da bi već sutradan otkrio kako je 50 posto mostovaca podmićeno od strane HDZ-ove vrhuške.

- Istina je samo jedna, a ona kaže da je Stipe Petrina čitavo vrijeme navijao da se priklonimo SDP-u. U tu je svrhu, a ovo što ću vam sada reći spreman sam ponoviti i na poligrafu, osobno me je danima nagovarao da podržimo SDP, tražio je od mene da se priklonim SDP-u, da povučem još kojeg mostovca, te da će on u Zagrebu srediti da za nagradu naše sredine, dakle moj Omiš i njegov Primošten, dobiju desetke milijuna kuna za svoje lokalne projekte. Bio je jako razočaran kad sam ga odbio, te nije shvaćao da bih istu stvar napravio da mi je nudio i suradnju i s HDZ-om. U politiku, naime, nisam ušao zbog sitnih interesa i osobnog probitka, nego zbog osjećaja da s Mostom, s kolegom Božom Petrovom i ostalim časnim ljudima koji su ostali vjerni našoj platformi, uistinu mogu sudjelovati u provođenju krucijalnih društvenih reformi - veli Kovačić.

Petrina je, nastavlja Kovačić, dio Mosta postao nakon što se obvezao da će poštivati način funkcioniranja stranke koja je oko sebe okupila nezavisne liste iz čitave zemlje.

- Činjenica je da sam ja bio osoba zadužena za kontakt s Petrinom, no laž je da sam ga nagovarao da nam se priključi, dapače, on je pod svaku cijenu želio postati dio naše priče, a sve ovo što sada govori pokazuje ili da se sasvim pogubio u medijskim nastupima ili da i dalje nastavlja s manipulacijama. Uostalom, o kakvom je čovjeku riječ najbolje svjedoči intervju kojega je nedavno dao za Slobodnu Dalmaciju, nakon kojega je i Boži i meni rekao kako je novinarka sve izmislila, što smo mi naivno i povjerovali. Gospođa Davorka Blažević nas je potom s punim pravom "oprala" te joj se ovim putem još jednom ispričavamo - ističe Kovačić.

Jedan od najbližih suradnika Bože Petrova tvrdi kako u Mostu postoji predizborni dogovor prema kojemu svatko onaj kojemu se ne bude sviđao neki postizborni potez u svakom trenutku može odstupiti i...

- ... svoj mandat prepustiti Mostu! Svi smo mi u Sabor izabrani zbog platforme Mosta, pa tako i Petrina. Ukoliko se ne slaže s nama, ukoliko ne želi ostati na toj platformi, onda je logično da vrati mandat - zaključuje Kovačić, piše Slobodna Dalmacija .

A na pitanje o budućim koracima preostalih 15 mostovaca, o pregovorima s HDZ-om i SDP-omm, kratko odgovara:

- Poručujem im da smanje ega i priključe nam se u provedbi reformi.

Petrina odgovorio Kovačiću

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Stipe Petrine Ivanu Kovačiću. Na Facebooku je objavio podulji tekst u kojem se obračunava s omiškim gradonačelnikom i naziva ga 'lažovom'.





Kovačiću moje si NAJVEĆE RAZOČARENJE !!LAŽOV BEZ PREMCA !!Jasno je da si PODLEGAO PRITISCIMA -Najprljavije je što LAŽEŠ...

Posted by Stipe Petrina on Monday, November 30, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:54