'ČOVJEK SA SNIMKE'

OTKRIVAMO TKO JE 'ČOVJEK SA SNIMKE' ZBOG KOJEG SE MILANOVIĆ U NEDJELJU ZNOJIO 'Pitao sam ga za ostavku, izbacio me iz SDP-a'

'Čuo sam da je izjavio kako je pitanje bilo naručeno. Kakvo naručeno pitanje?'

Snimka kojom je Aleksandar Stanković u jučerašnjoj emisiji “Nedjeljom u 2” pokušao isprovocirati Zorana Milanovića u središte zbivanja stavila je Željka Blažinovića, nekadašnjeg člana SDP-a i predsjednika gradske četvrti Sesvete, koji je 2007. godine pitao bi li dao ostavku kada bi izgubio na izborima.

- Nisam gledao emisiju, ali čuo sam da je izjavio kako je pitanje bilo naručeno. Kakvo naručeno pitanje? Čak nije ni bilo namijenjeno Milanoviću, već svim kandidatima, ali on se požurio odgovoriti prvi - ispričao nam je Blažinović čiji telefon nije prestajao zvoniti.

Član SDP-a nije od 2009., a prisjeća se kako ga je baš Milanović izbacio iz razloga što je na predsjedničkim izborima pružio podršku Bandiću. Blažinović je i dalje u politici, ali na lokalnoj razini. Osnovao je Nezavisnu listu Željka Blažinovića s kojom je 2013. bio odmah iza HDZ-a i SDP-a na izborima za članove Vijeća gradske četvrti Sesvete. Sadašnja situacija u SDP-u za njega nije dobra i smatra kako je došlo vrijeme za promjene.

- Zlatko Komadina je čovjek sa stavom, čovjek koji će vratiti SDP na političku scenu. Ima iskustvo i ne boji se rada - rekao je Blažinović koji se 36 godina vatrogastvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:24