PREVARA

'Otišao sam u potrazi za poslom u Njemačku, radio sam dva tjedna kod njega na baušteli, nije mi platio ništa, a sad još moram platiti i njegov porez!'

Ilustracija
 Michaela Rehle / REUTERS

Svakog tjedna u Facebook grupama u kojima se okupljaju Hrvati koji posao traže u inozemstvu pojavi se barem jedna osoba koja tvrdi da je bila prevarena. Najnoviji slučaj koji je izazvao veliku pozornost u jednoj grupi je priča čovjeka koji je, kako kaže, 'nasjeo na foru', piše Croexpress.

On je, tvrdi, došao u Njemačku raditi kod jednog čovjeka iz Hrvatske.

- Otvorio obrt, prijavio se kod njega, živio na baušteli dva tjedna. Nije mi platio ni centa. Prijavio je auto na mene, dobio sam porez za platiti - žali se ovaj čovjek.

Nakon toga vratio se u Hrvatsku i sad, kaže, želi sve nekako riješiti. Za navodnog varalicu kaže da prima njemačku socijalnu pomoć, a uz to navlači ljude na ovaj način i vara ih.

Da bi stvar bila zanimljivija, u komentarima se javila i djevojka koja kaže da je kći navodnog varalice.

- Dotični je moj otac. Žalosno i ružno što to moram reći, ali nažalost cijeli život je bio takav, uvijek svoju guzicu gledao, uvalio nas u govna sve redom. Mlađi brat je bio prošle godine kod njega i isto mu je sranja napravio - požalila se ona.

- Takav je, ako naletite na njega zaobiđite ga u širokom luku. Vama želim svu sreću da riješite sve jer moj brat još uvijek nije. Kad je sposoban svoje dijete s*ebati, zašto ne bi i vas - poručila je nesretna kćer ovog prevaranta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:32