DOBRI DOKTORI

ONLINE NARUČIVANJE Croatia zdravstveno osiguranje postalo novi partner Dodo.hr servisa

Najveća hrvatska osiguravateljska kuća za zdravstveno osiguranje objavila suradnju s popularnim servisom Dodo.hr.

Croatia zdravstveno osiguranje, najveća hrvatska osiguravateljska kuća za zdravstveno osiguranje, novi je partner Dodo servisa, objavili su jučer voditelji Dodo.hr.

Dodo, skraćenica od Dobri doktori, revolucionarni je servis za online naručivanje u poliklinike i ordinacije, lansiran prije dva i pol mjeseca, a već ga koristi 350 vodećih doktora i nekoliko tisuća pacijenata iz cijele Hrvatske.

Croatia zdravstveno osiguranje, članica grupe Croatia osiguranje, ovom suradnjom svojim će osiguranicima nuditi brže i jednostavnije naručivanje kod doktora i stomatologa koji surađuju s ovom osiguravateljskom kućom, bez čekanja na telefonu, s geolokacijskom pretragom, posebnim popustima i drugim pogodnostima.

- Usluga online naručivanja već se neko vrijeme uspješno pruža u svijetu te smo odmah prepoznali Dodo servis kao komparativnu prednost i mogućnost unapređenja naših usluga prema osiguranicima - izjavio je Damir Mihanović, predsjednik Uprave Croatia zdravstvenog osiguranja.

- Ugodno su nas iznenadile pozitivne reakcije naših osiguranika na najavu ulaska u projekt Dodo. Razlog je, očito, što će osiguranici dobiti mogućnost u vrlo kratkom vremenu, bez čekanja, naručiti se kod željenog doktora. Uvjeren sam da će ovaj vid usluge vrlo brzo postati standard u našem poslovanju jer podiže dostupnost i kvalitetu usluge za naše osiguranike, a za nas kao osiguravajuće društvo smanjuje troškove poslovanja - zaključio je Mihanović.

- Iznimno smo sretni što se Croatia zdravstveno osiguranje kao lider na tržištu odlučio koristiti Dodo za potrebe svojih brojnih pacijenata - izjavio je Tomislav Wruss, direktor izdavaštva Europapress holdinga, pod čijim se okriljem nalazi i Dodo servis.

- Online naručivanje ogroman je trend u cijeloj Europi i SAD-u, a naša iskustva s Dodom pokazuju da Hrvatska nimalo ne zaostaje. Croatia zdravstveno osiguranje prepoznalo je kvalitetu našeg tehnološkog rješenja - rekao je Wruss.

Dodo servis potpuno je besplatan za korisnike i nudi specijalne popuste ukoliko se naručite preko servisa, a u samo dva mjeseca postojanja zabilježio je rast od gotovo 70 posto u broju doktora koji ga koriste. Korisnici su pregledali više od milijun doktorskih profila i odradili tisuće naručivanja preko Dodo.hr.

- Naručivanje je doslovno bio posao od jedne minute - kaže Tena Bogdanić, jedna od redovitih korisnica servisa.

- Prilikom odabira doktora pogledala sam koji ima najviše zvjezdica te koji je najbliži mojoj kućnoj adresi i brzo obavila narudžbu. Nakon obavljenog pregleda dobila sam i zahvalu te newsletter s novim ponudama koje bi me mogle zanimati - zadovoljno je komentirala Tena.

- U samo jednom danu sam se naručio, dobio sve potrebne potvrde i obavio pregled, a doktorica mi je dala sve potrebne savjete za daljnju terapiju - složio se Dario Laštre iz Zagreba, inače voditelj odjela stručnog usavršavanja u Hrvatskom autoklubu, koji koristi Dodo.

Njima će se uskoro priključiti i svi zainteresirani osiguranici Croatia zdravstvenog osiguranja koji će u željene ordinacije i poliklinike moći dolaziti nakon samo nekoliko klikova.

Stručnjaci kažu da sve više osiguravateljskih kuća i poliklinika u svijetu počinje koristiti online naručivanje kod doktora, jer time štede na recepcijama i call-centrima, a korisnici se mogu naručivati lakše, brže, izvan radnog vremena poliklinike i uz brzi pregled svih potrebnih informacija o doktoru kod kojeg idu.

- U samo dva mjeseca postojanja Dodo je zabilježio 250.000 unique posjetitelja, što je strahovit interes, puno veći nego smo se mogli nadati - kaže Miran Pavić, direktor EPH Digitala koji vodi projekt Dodo.

- Korisnici sve više prihvaćaju ovaj način naručivanja u ordinacije i poliklinke.

Dodo.hr dio je EPH Digitala, u sklopu kojeg se nalaze i najpopularniji hrvatski portali i servisi poput Jutarnji.hr, Gloria.hr, Bestseller.hr, Autoklub.hr, Dobra-hrana.hr, LikeCroatia.hr i drugi, a od nedavno i prvi hrvatski webshop za osiguranja, Dosi.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 15:23