JAČI BRANITELJSKI TIM

Odvjetnik Čedo Prodanović: Da, točno je, Ivo Sanader me angažirao

Odvjetnik Čedo Prodanović bio je jučer u Salzburgu u posjetu bivšem premijeru koji mu je potpisao punomoć

ZAGREB - Poznati zagrebački odvjetnik Čedo Prodanović novo je zvučno ime u braniteljskom timu bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera. Ulazak u obranu bivšeg šefa Vlade RH, potvrdio nam je jučer poslijepodne i sam odvjetnik Prodanović.

- Da. Točno je. Gospodin Sanader potpisao mi je punomoć. Bio sam kod njega u pritvoru u Salzburgu odakle se upravo vraćam - izjavio je odvjetnik Prodanović.

Sanaderovu obranu, kako je rekao, voditi će zajedno s odvjetnikom Goranom Suićem kojega je Sanader angažirao još u prosincu prošle godine.

Razlike u strategijama

Podsjetimo, u Sanaderovu braniteljskom timu bili su i zagrebački odvjetnici Jasna Novak i Ivan Lovrić. No, njih dvoje su bivšem premijeru u međuvremenu otkazali punomoć. Očito je bilo značajnijih razlika u zamislima strategija obrane.

Prema Prodanovićevim riječima, odvjetnički tim za sada se neće pojačavati, nego tek kada Sanader bude izručen Hrvatskoj.

- Kada budu podignute optužnice morati ćemo se pojačati - kazao je Prodanović ne želeći govoriti o imenima mogućih kandiata za pomoć u obrani najpoznatijeg hrvatskog okrivljenika.

U pogledu samog izručenja, odvjetnik Prodanović je rekao da nema nikakvih promjena.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:22