PRVI KUPON SUTRA

OD SUTRA VELIKA NAGRADNA IGRA JUTARNJEG LISTA Skupi deset kupona i Suzuki SX4-Cross možda postane tvoj!

Iznimno uspješan model Suzuki SX4 nikad nije imao pravog konkurenta, a nova generacija S-Cross njegova je još naprednija verzija. Riječ je o većoj, prostranijoj, udobnijoj i osjetno štedljivijoj verziji.

Jutarnji list nudi vam priliku da osvojite Suzuki SX4 S-Cross, najsvestraniji automobil na tržištu. Sudjelujte u nagradnoj igri i postanite njegov ponosni vlasnik tako da sakupite svih deset kupona koji će biti objavljeni u Jutarnjem listu. Prvi kupon potražite sutra samo u Jutarnjem listu. Nakon što skupite svih deset kupona ili devet kupona te jedan jocker kupon koji će biti objavljen, pošaljite ih sve na adresu: Za nagradnu igru Jutarnjeg lista, PP210, 10000 Zagreb.

Glavni cilj Suzukijevih inženjera bio je doći korak bliže univerzalnosti i svakodnevnoj upotrebljivosti, i u tome su i uspjeli. Kupci dosadašnjih SUV-ova gotovo su nesvjesno bili uvučeni u povećanu potrošnju goriva i veću buku prilikom većih brzina te su trpjeli slaba vozna svojstva i velike troškove održavanja svojih ljubimaca. Kako novi S-Cross, kao i njegov stariji model SX4, nije želio priuštiti vlasnicima neugodna iznenađenja, Suzuki je prije nekoliko godina počeo svoju transformaciju iz proizvođača ultimativno sposobnih off road vozila prema proizvođaču vozila s naprednim 4x4 pogonima koji svakodnevnu vožnju čine bitno sigurnijom i još više upotrebljivom najširoj populaciji. Naravno, pritom se nije odrekao 4 pogona i off road mogućnosti, nego ih je na najbolji mogući način upakirao u prostranu kombi limuzinu dobrih voznih svojstava, s minimalnom potrošnjom i isto takvim troškovima održavanja.

Svakodnevno će vas uveseljavati i činjenica da gotovo nema razlike u potrošnji goriva između verzija s dva i četiri pogona. Dizelska verzija može se voziti s potrošnjom manjom od pet litara na 100 kilometara dok se potrošnja benzinaca u prosjeku kreće oko jednu litru više. Imajte pritom na umu da je novi model čak 16,5 cm veći od svog prethodnika, odnosno da je riječ o automobilu pozamašnih dimenzija - dug je puna 4,3 metra. Novi SX4 ponosni je vlasnik i svih pet zvjezdica najnovijih i najstrožih EuroNCAP testiranja, što trenutačno predstavlja najviši rezultat po pitanju automobilske sigurnosti!

Novi SX4 ima napredan 4x4 pogon kojega se ne bi posramili ni bitno skuplji i razvikaniji SUV-ovi, njime se lako upravlja, a veličina prtljažnog prostora može se mjeriti jedino s karavanskim ili monovolumenskim inačicama. Povišena vozačeva pozicija, kao i ostalih putnika, također se može mjeriti sa SUV-ovima ili monovolumenima jer od njih ne zaostaje ni po pitanju prostranosti. Koliko su dobar proizvod napravili Suzukijevi inženjeri, najbolje potvrđuje pritisak da novi SX4 plasiraju na zahtjevno i specifično japansko tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 05:25