JE LI PARAVINJA GOVORIO ISTINU?

Obustavljena potraga za Antonijom Bilić na jezeru Brljan: Nisu pronađeni nikakvi tragovi, započelo vraćanje vode

 Mario Todorić/Cropix

ŠIBENIK - Nakon jutrošnjeg nastavka, potraga na jezeru Brljan za Antonijom Bilić je obustavljena, javlja Dnevnik.hr . Pretraga na jezeru Brljan je završila jutros u 10:30. Na području jezera Brljan nije pronađeno niti tijelo niti tragovi i predmeti koji bi se dovodili u vezu s nestankom Antonije Bilić.

Započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik. Nije još poznato koliko će dugo to trajati.

Točno u 11,10 sati u subotu, policija je za sav promet otvorila županijsku cestu Oklaj-Brljan preko rijeke Krke.

Riječ je o prometnici i dijelu kanjona Krke premošćenom s tri međusobno povezana mostića gdje se posljednjih dana vršilo intenzivno traganje za tijelom ili bilo kakvim materijalnim dokazom koji bi navodio na nestalu Antoniju Bilić, pri čemu su vatrogasci isušili Brljansko jezero kako bi se istražitelji definitivno uvjerili u istinitost iskaza Dragana Paravinje o tome kako je tijelo nestala Antonije upravo na toj lokaciji bacio u vodu.

Za vrijeme pretrage kanjon Krke na tom je mjestu bio blokiran policijskim punktevima od strane Oklaja i Kistanja, te je pristup osim službenim osobama javnosti svakodnevno bio dostupan putem organiziranog prijevoza od strane policije samo snimateljskim ekipama i potom dijelom za novinare.

U nastavku potrage za nestalom Antonijom Bilić u subotu se daljnje traganje proširilo iznad Knina državnom prometnicom Knin-Zagreb. Na terenu je oko 100-ak pripadnika interventne, kriminalističke policije i vatrogasaca,te se pretražuje područje od viadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje.

Policija također navodi kako se i nadalje nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:47