IMA LI KRAJA PADALINAMA?

OBLACI, KIŠA I SNIJEG Takvo nas vrijeme očekuje za Uskrs

Zagreb, 140313.Kako su meteorolozi i najavljivali, temperatura zraka se spustila, a nocasnja kisa, jutros, se pretvorila u snijeg. Do proljeca je ostalo jos sest dana, pa se vecina zagrepcana nada da je ovo ipak zadnji snijeg.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

Vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za nedjelju, 31. ožujka neće razveseliti stanovnike Hrvatske.

Bit će umjereno i pretežno oblačno s povremenom kišom, a na Jadranu i s mjestimičnom grmljavinom. Obilnija kiša očekuje se tijekom sljedeće noći.

U gorskim i sjeverozapadnim krajevima kasno poslijepodne i potkraj dana susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji južni i jugozapadni.

Na Jadranu slab i umjeren, mjestimice i jak jugozapadnjak, kratkotrajno i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka na zapadu i u gorju od 2 do 7, drugdje od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva.

Najviša dnevna u sjeverozapadnim i gorskim predjelima većinom od 3 do 8, na Jadranu i u Slavoniji od 11 do 16 Celzijevih stupnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:45