TRAGIČNA SMRT

OBITELJ NESRETNE DJEVOJKE 'Želimo da Aldina ima lijep ispraćaj. Obitelj njezina dečka ne želimo na sprovodu'

POŽEGA - Obitelj tragično stradale Aldine Porić, čije je tijelo nakon višednevne potrage pronađeno u Orljavi prije dva dana, ne želi da se obitelj Aldininog dečka približava sprovodu, javlja 034portal.hr.

- Moja i mamina jedina želja je da se ni on ni njegova obitelj ne približavaju sprovodu. Ne osuđujemo nikoga, ali to nam je želja, rekla nam je Jasmina Porić, sestra 18-godišnje Aldine. Kaže da im se obitelj Aldininog mladića nije do sada javljala, ali da to i ne očekuju od njih.

- Policija dobro radi svoj posao, sve je pod istragom. Ne osuđujemo nikog, ali ne želimo nikoga ni blizu – ponovila je.

Posljednji ispraćaj Aldine, koju su najbliži od milja zvali Beba, bit će danas, u četvrtak, u 15 sati na Groblju sv. Elizabete.

- Nismo u velikoj financijskoj mogućnosti, a želja nam je da Aldina ima lijep zadnji ispraćaj. Bila je vrlo mlada i želimo joj to priuštiti. Objavila sam na svom Facebook profilu broj računa i molimo sve koji mogu bilo koji iznos uplatiti, da to učine. Deset kuna da odvoje od kave nama će biti od velike pomoći – rekla je Jasmina Porić.

- Naša Aldina je nađena. Nažalost, više nije među nama. Otišla je gore u Raj. Postala je naš anđeo. Ovim putem bih zamolila sve one koji su u mogućnosti da bilo koji iznos uplate na ovaj račun: IBAN HR7724120093236022814, tekući račun - 3236022814. Zahvaljujem svima koji pomognu na bilo koji način i sve vas očekujemo na zadnjem ispraćaju naše drage Aldine – objavila je jučer na svom Facebook profilu Aldinina sestra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:15