BAHATI KONCESIONAR

Obitelj je došla na plažu u Puli, no nisu unajmili ležaljku i suncobran: Ubrzo su potjerani!

Iznajmljivač na plaži na Verudeli bacio je ležaljku na njihove ručnike naočigled turista i uz psovke otišao
 Srećko Niketić/Cropix

Ako ne unajmite ležaljku i suncobran, nosite se s moje plaže - riječi su to kojima je pulska obitelj (podaci poznati redakciji) potjerana s plaže Ambrela na Verudeli u Puli samo zato što je na plažu postavili ručnike i htjela se okupati u moru, piše Glas Istre.

O nedopustivom ponašanju koncesionara obavijestili su Glas Istre i nadležne u Gradu.

Obitelj je, naime, u prijepodnevnim satima došla na plažu Ambrela, koja je bila puna ležaljki i suncobrana. Jedini dio plaže bez ležaljki bio je pojas od oko četiri metra do mora, i to samo zato što je strmina. Na taj mali prostor nagomilali su se svi, većinom domaći kupači jer zbog poredanih ležaljki drugdje nije bilo mjesta.

K tome, ležaljke su bile uglavnom prazne. Budući da nije bilo mjesta, obitelj je razmaknula dvije ležaljke i smjestila svoje ručnike na kamenje. Dok je suprug bio u moru, našoj čitateljici je prišao iznajmljivač ležaljki te je drsko i vulgarnim riječima potjerao s plaže govoreći da je to njegova privatna plaža, da on ima koncesiju te da se gubi ako ne želi unajmiti ležaljku i suncobran.

Potom je bacio ležaljku na njihove ručnike naočigled turista i uz psovke otišao. Kad joj se muž vratio iz mora, otišao je kod osobe koja naplaćuje ležaljke, no on ga je uputio kod svog šefa koji je bio u restoranu na katu. Međutim, stvar nisu riješili jer je bilo vidljivo da se radi o istom "profilu osobe", a nisu otkrili ni za koju firmu rade.

Cijeli članaka pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:21