PROMJENE NA PRISAVLJU

NOVA JESENSKA SHEMA HTV-a Robert Knjaz se vraća na ekrane s novom emisijom 'I to je Hrvatska'

 Biljana Gaurina / CROPIX

Sanja Mikleušević-Pavić postat će nova urednica i voditeljica HTV-ova središnjeg Dnevnika. Bivša šefica Informativnog programa javne televizije u Dnevniku će zamijeniti Moranu Kasapović koja će se u potpunosti posvetiti radu na “Paralelama”.

S novom jesenskom shemom HTV-a svoje će emisije dobiti i Danko Družijanić, Petar Štefanić, Slavica Babić, Jasmina Popović i Robert Knjaz. Družijaniću je vodstvo Informativnog programa dodijelilo politički talk-show “Fokus” koji će startati 16. rujna. Na Prisavlju se mnogo očekuje i od novog unutarnjopolitičkog magazina “Labirint” koji će uređivati Jagoda Bastalić, a emitirat će se u udarnom terminu četvrtkom.

Vodit će ga Petar Štefanić. Na program javne TV za koji se tjedan vraća i osvježeni “Press klub” koji će voditi Jasmina Popović. U udarni termin, petkom poslije Dnevnika, seli i “8. kat” Daniele Trbović, a posebna poslastica jeseni trebala bi biti 15-minutna emisija “I to je Hrvatska”, koja će se prikazivati utorkom i četvrtkom oko 21 sat, a koju u svom stilu radi Robert Knjaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 22:11