OTIŠAO U METKOVIĆ

NIKOLA GRMOJA NIJE SUDJELOVAO U PREGOVORIMA S MILANOVIĆEM Odmah su krenule priče da se osnivač Mosta sukobio s Božom Petrovom...

‘Otišao sam kući zbog obiteljskih razloga. Obje strane su imale jednaku šansu, a HDZ je odustao’
 Robert Fajt/CROPIX

HDZ-ovo odbijanje povratka u pregovore jučer je opet aktualiziralo temu potencijalnog razbijanja Mosta, a pojavila se i informacija da se upravo na Nacionalnom vijeću Mosta dopredsjednik i osnivač Mosta Nikola Grmoja navodno porječkao s drugim čelnicima Mosta.

Grmoja se zato navodno odmah nakon sastanka pokupio i otišao u Metković. Tu su informaciju doznali i u HDZ-u u kojem smatraju da je među zastupnicima Mosta još uvijek više onih koji podržavaju njihovu Domoljubnu koaliciju.

Dopredsjednik Mosta Nikola Grmoja jučer nam je demantirao informaciju o svađi na Nacionalnom vijeću, rekavši kako je istina da je otišao u Metković te sinoć nije bio na pregovorima s koalicijom Hrvatska raste. Na pitanje je li došlo do nekih razmirica među članovima stranke, Grmoja nam je rekao da nema nikakve ljutnje, nego je kući u Metković otišao zbog obiteljskih razloga.

- Obje strane imale su jednaku šansu, HDZ u priopćenju nije spomenuo tripartitnu Vladu i dali su vrlo nejasan odgovor - rekao je Grmoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:39