RAZMIMOILAŽENJA U MOSTU

Nikola Grmoja: Lovrinović je znao za sastanak s Lipom

 Robert Fajt/CROPIX

Sastanak predstavnika Mosta i udruge Lipa dodatno je, čini se, produbio jaz između Drage Prgometa i Mosta. Nakon što je Prgomet u pismu zastupnicima Mosta objavio da su se članovi Odbora za gospodarstvo Mosta sastali s članovima Lipe, o čemu Ivan Lovrinović, kako tvrdi, ništa nije znao, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja odbacio je Prgometove tvrdnje.

- Sa svim sastancima u petak je bio upoznat i Lovrinović, a Prgomet nevještim podmetanjima pokušava nanijeti štetu Mostu, ali ne uspijeva - rekao nam je Grmoja.

Sastanak je održan u zagrebačkom restoranu RougeMarin, a na njemu su bili samo Grmoja iz Mosta i Davor Huić, izvršni direktor Lipe. Na sastanku se, ističe Grmoja, nije razgovaralo o monetarnoj politici, nego o Mostovim prijedlozima ukidanja parafiskalnih nameta i poreznog rasterećenja, što je potvrdio i i Huić. - Iznesena su dobro poznata stajališta Lipe o potrebi smanjivanja poreznog opterećenja, uravnoteženja proračuna i kontrole javnoga duga, provođenja reforme javne uprave, jačanja vladavine prava i smanjenja barijera u poslovanju - zaključio je Huić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 01:56