'SANJO, IZABERI KUĆNI PRITVOR ILI SMRTNU KAZNU!'

Netko prijeti SMRĆU HDZ-ovki Sanji Bilač koja je krizitirala Kosor: Ili se povuci ili ćeš završiti poput Davora Zečevića!

Split, 120312.Gradsko vjece.Tematska sjednica gradskog vijeca bila je na temu o izvanrednim dogadjanjima u Gradu Splitu uzrokovanim vremenskim neprilikama.Na samom pocetku sjednice Sanja Bilac trzila je dopunu dnevnog reda sa tockom o smjeni Nevenke Becic koja je ujedno i predsjednica gradskog vijeca koja joj to nije dozvolila.Nakon toga clanovi HDZa na celu sa vijecnicom Sanjom Bilac napustili su sjednicu.Na fotografiji: Sanja BilacFoto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

SPLIT - "Ili u kućni pritvor ili smrtna kazna”, neurotičnim rukopisom na komadu papira netko je napisao prijetnju splitskoj gradskoj vijećnici Sanji Bilač, koja je anonimno pismo našla u četvrtak ujutro u svojem poštanskom sandučiću, piše Slobodna Dalmacija .

Sociopat naređuje vijećnici da se “u roku od 15 dana povuče sa svih svojih funkcija i ode u mirovinu”.

Spominju se imena pokojnika, ubijenih kriminalaca, veli se kako je sudbina nedavno pretučenoga opernog pjevača Ivice Čikeša - preblaga. Prijeti joj se da će završiti poput Davora Zečevića, “dečka s Knežije”...

Prijetnja do prijetnje, uvreda do uvrede, spominjanje i drugih “urotnika” koji su “krivi za prikazivanje HDZ-a zločinačkim”, a to su, navodi onaj koji prijeti, ministar Željko Jovanović, Damir Kajin, Ingrid Antičević-Marinović i Nenad Stazić.

Premda pismo vrvi gomilom nebuloza, Bilač ga je odnijela na policiju i prijavila nepoznatog pošiljatelja. No, nije zatražila policijsku zaštitu, niti joj je dodijeljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:02