NEMA GA VEĆ DANIMA

NESTAO MOĆNI PODUZETNIK Policija traži Božidara Gorupa (50), koji je poznat i kao prvi zagorski milijarder...

 nestali.hr

Poznati zagorski poduzetnik Božidar Gorup (50), vlasnik nekoliko tvrtki koje u svojim nazivima nose njegovo prezime, a uglavnom se bave poljoprivredom i stočarstvom, nestao je prije nekoliko dana u Tomaševcu, mjestu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Njegov je nestanak prijavljen policiji, a podaci o njegovu izgledu i vremenu nestanka objavljeni su na web stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO)

Tako se navodi da je visok 182 centimetra, nosi cipele broj 42, ima prosijedu ravnu kosu, kestenjaste male oči, ravan nos, ovalne uši, četvrtasto lice te ožiljak od operacije slijepog crijeva.

Nestao je 1. veljače, a u rubrici 'okolnosti nestanka' piše da se udaljio u nepoznatom smjeru.

Foto: nestali.hr

O Gorupu je prije dvije godine pisao portal Zagorje.com , koji ga je nazvao prvim zagorskim milijarderom, s obzirom da je njegova tvrtka tijekom 2012. godine ostvarila milijardu kuna konsolidiranih prihoda.

On je s mlađim bratom Damirom u vlastiti biznis krenuo prije 20-ak godina. Otvorio je malu poljoprivrednu trgovinu i apoteku te unajmio dostavno vozilo za prijevoz repromaterijala. Kasnije je krenuo u proizvodnju hrane i trgovinu.

Član je HSLS-a i na parlamentarnim se izborima 2007. godine našao kao posljednji na HSLS-ovoj koalicijskoj listi za 3. izbornu jedinicu. Spominjalo ga se i kao mogućeg kandidata za gradonačelnika Klanjca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:49