EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ

NEMA ISTRAGE PROTIV SLAVNOG GLUMCA ZBOG NESREĆE 'Nije nam podnesena niti kaznena prijava'

Slavonski Brod 151014 Nakon dvije operacije Emir Hadzihafizbegovic se oporavlja od povreda zadobivenih u prometnoj nesreci u kojoj je zivot izgubila jedna osoba.Vidno srrhan tugom izrazio je sucut obitelji poginule zene a potom se zahvalio na profesionalnosti bolnickom osoblju u novogradiskoj i slavonskobrodskoj bolnici.Na fotografiji Emir Hadzihafizbegovic u Opcoj bolnici.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

Protiv bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića, koji je 12. listopada sudjelovao u stravičnoj prometnoj nesreći na dionici autoceste A3 od Okučana prema Zagrebu, u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja Ankica Kuduz, nije podnesena kaznena prijava, potvrđeno je za Dnevni avaz iz Državnog odvjetništva u Kutini.

- Ovom Državnom odvjetništvu nije dostavljena kaznena prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula Ankica Kuduz.

Pronalazak vozila čiji je vozač srušio svjetlosnu signalizaciju na autocesti je u nadležnosti policije i nemamo informaciju je li ono pronađeno. Istragu nismo naredili s obzirom na to da nam nije dostavljena kaznena prijava.

Ni rezultati vještačenja još nam nisu dostavljeni - kazala je za Dnevni avaz Marija Rukavina, općinska državna odvjetnica u Kutini.

Popularni glumac prolazi kroz najteže razdoblje svog života.

- Koristim priliku da ovim putem zahvalim svima koji su mi SMS-om, e-mailom ili direktnim dolaskom dali podršku. Nakon operacije ruke u Novoj Gradišci, jedno vrijeme proveo sam u Slavonskom Brodu i želim zahvaliti osoblju obje bolnice. Nakon Slavonskog Broda došao sam u Zagreb. Namjerno se nisam htio nakon izlaska iz bolnice odmah vraćati u BiH, s obzirom na to da bih se želio susresti s obitelji nastradale gospođe. To mi je veoma bitno. Oni su spremni na to, ali je još sve svježe - kaže Hadžihafizbegović.

- Operacija ruke bila je uspješna i stavljen mi je fiksator. Leđna moždina nije oštećena, a ja već sada mogu prijeći 200-300 metara. Nadam se da ću se uskoro moći vratiti radnim aktivnostima - kaže Hadžihafizbegović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 12:35