ODMOR OD TEŠKIH VRUĆINA

Napokon osvježenje: Do kraja tjedna zalijevat će nas mjestimična kiša. Stižu i niže temperature

Vikend će u cijeloj Hrvatskoj donijeti kišu i oblačno vrijeme, a snizit će se i temperature
Vinkovci, 270710.Danas iza 16 sati grad Vinkovce pogodio jaki pljusak kise. Temperatura od 22 stupnja celzijusevih i kisa ispraznile gradske ulice.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

Sparno vrijeme i visoke temperature iza nas su, a pred nama je osvježenje u vidu kiše i nižih temperatura , kako na kopnu tako i moru te gorskim krajevima.

Već od sutra će u gorskim i središnjim predjelima Hrvatske biti promjenjivo do pretežno oblačno, mjestimice s kišom te lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje će temperature biti od 14 do 19, dok će popodnevne biti od 19 do 27 stupnjeva Celzijusa.

Slično će biti u četvrtak, ali bez kiše no uz slične temperature i svježe vrijeme, koje će dosezati maksimalno 29 stupnjeva Celzijusa.

Na Jadranu vrijeme neće mnogo odudarati od onoga na kopnu. Bit će promjenjivo, povremeno uz kišu i pljuskove, a na nekim se dijelovima očekuje i nevrijeme popraćeno grmljavinom. Jutarnje i popodnevne temperature bit će podjednake, od 24 do 29 stupnjeva Celzijusa.

Vikend će u cijeloj Hrvatskoj donijeti kišu i oblačno vrijeme, za što je kriv utjecaj nove ciklone. Pritom će se i temperature znatno sniziti, a slično nas vrijeme očekuje i početkom sljedećeg tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:43