POGLEDAJTE VIDEO

NAJMLAĐA DESNIČARKA U HRVATSKOJ 'Ponosna sam na oca terorista, a gayevi su pogubni za djecu'

Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji.

Članica je Mladeži HČSP-a i vrlo je aktivna u stranačkom radu. Njezin je otac Drago Pezer, bivši politički emigrant i zatvorenik, jedan od članova užeg vodstva Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB) te pripadnik i invalid Domovinskog rata.

Za portal Dnevno.hr dala je intervju u kojemu je iznijela krajnje desničrske stavove o obitelji, politici, društvu, referendumu o braku...

Među ostalim, Zrinka je istaknula svoj ponos zbog oca terorista.

- Moj otac je politički zatvorenik koji je odležao 14 godina za terorizam. Biti terorist u zločinačkoj tvorevini u državi koja je terorista za njega je nešto najvrjednije u životu. Za njega je ponos biti terorist u državi koja je sama teroristička, izjavila je mlada HČSP-ovka.

Iako je sa svojim 19 godina već uplovila u političke vode, kaže da ne vidi sebe i politici, a objasnila je i zašto:

- Sebe doživljavam u budućoj ulozi majke i supruge. Na ženi je glavna dužnost da uzdiže obitelj, odgaja djecu i stvara dobre i nove ljude. Uloga je muškarca da ljubi svoju obitelj, brine o njima, da im pruži dostojan život, rekla je Zrinka te nastavila:

- Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka.

Na pitanje hoće li izaći na referendum o braku rekla je da hoće i da će zaokružiti ZA obitelj.

Mlada političarka svoj Facebook profil koristi kako bi širila svoj svjetonazor i političke poruke, a prigodno je na svoj profil stavila sliku koja simbolizira obitelj uz poruku: 'za brak, za obitelj, za život!

- Homoseksualnost nije prirodna, sve što izlazi iz granica prirodnoga nije dobro za društvo. To je vrlo pogubno za djecu, iznijela je svoj čvrsti stav Zrinka.

Ispričala je i kako sve što u životu čini, čini za Boga.

- Vjera je najosnovnije u mom životu. Sve što radim u životu je da bude na zadovoljstvo Bogu. Onoga koji me stvorio. Njemu trebam služiti u životu, rekla je Zrinka.

Našu akciju “Naprijed” možete pratiti na https://www.facebook.com/Naprijed

Svoje komentare i iskustva i dalje nam možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:12