VELIKA NAVALA

NAJJAČI TURISTIČKI VIKEND Na Lučkom kolona duga 15 km, gužve duž jadranske obale

Usporeno se vozi na Istarskom ipsilonu, u trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.
 Cropix

ZAGREB - Na glavnim cestovnim pravcima promet je pojačan u oba smjera, a pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste A1 kolona je duga oko 15 kilometara, doznaje se u Hrvatskom autoklubu (HAK).

Zbog gustog prometa na autocesti A1 između vijadukta Božići i čvora Maslenica u smjeru unutrašnjosti moguća je vožnja u koloni.

Usporeno se u koloni vozi i na A1 između čvorova Lučko i Karlovac, na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru naplate Lučko kolona je duga oko 5 kilometara, a iz smjera Jankomira oko 4 kilometra. Usporeno se vozi i od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, u smjeru naplate Lučko.

Promet je pojačan i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu u oba smjera, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.

Tea Cimas / CROPIX
Rijeka, 190714.Zbog smjene turista pojacan je promet na rijeckoj obilaznici. Kilometarske kolone stvorile su se od tunela Burlica prema izlazu za Krk i Crikvenicu.Foto: Tea Cimas / CROPIX

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima, pa se na ulasku na granični prijelaz Metković čeka oko 1 sat, na izlasku je promet pojačan na prijelazima Macelj i Pasjak, a u oba smjera na Kaštelu, Plovaniji, Rupi, Karasovićima i Staroj Gradiški.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na graničnom prijelazu Bajakovo (kolona teretnih vozila duga je oko 4 do 5 kilometra).

Trajekti i katamarani plove redovito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:45