ZAPALIO SE U VOŽNJI

Na autocesti se zapalio poljski autobus, nema ozlijeđenih

Autobus se zapalio u vožnji, a putnici i vozač su na vrijeme shvatili da nešto nije u redu. Navodno je ozlijeđena jedna putnica, a ostali su s drugim prijevoznikom nastavili putovanje
Varazdin, 070810.Na autocesti A4 na Zapadnom kolnickom traku doslo do zapaljenja autobusa poljskih registarskih oznaka.Do pozara je doslo na dijelu autoceste iz smjera Varazdina prema Zagrebu, zrtava nije bilo a promet se odvija otezano.Foto: Andrej Svoger / CROPIX
 Andrej Svoger / CROPIX

VARAŽDIN - Zbog zapaljenja autobusa jutros se otežano prometovalo jednim trakom u smjeru Zagreba na autocesti Goričan – Zagreb. Promet se dosad već normalizirao.

Oko 6 sati se naime iza tunela Hrastovec u visini mjesta Petkovec u Varaždinskoj županiji zapalio autobus poljskih registarskih oznaka koji je prevozio tridesetak putnika prema Pagu i Murteru.

Autobus se zapalio u vožnji i u potpunosti izgorio no na sreću vozač i putnici na vrijeme su primjetili da nešto nije u redu i izašli iz vozila.

Jedna je žena navodno zadobila lake tjelesne ozljede koje su joj sanirane na mjestu događaja, a nitko drugi nije ozlijeđen.

Prije izlaska iz autobusa neki od putnika navodno nisu uspjeli izvući svoje torbe i osobne stvari pa su nekima u požaru izgorjeli i osobni dokumenti.

Putnike je jedan domaći prijevoznik nakon požara prevezao prema njihovim destinacijama, a policija još obavlja očevid i utvrđuje uzroke požara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 13:18