TAJNI DEČKO PR AGENTICE?

MUP sumnja da Frank LeBoeuf zna nešto o Martini Horvat

 Facebook

Hrvatska policija traži bivšeg francuskog nogometnog reprezentativca Franka Leboeufa kako bi s njim razgovarala o okolnostima nestanka Martine Horvat.

Razgovor s bivšim nogometnim asom hrvatski bi istražitelji mogli “obaviti” putem međunarodne pravne pomoći jer više je indicija da su njih dvoje bili u vezi, te da je boravila kod njega u Francuskoj.

U MUP-u RH već su prije potvrdili da se traže informacije i načini kako da se formalno razgovara sa stranim državljanima, ali i s Hrvatima koji žive u inozemstvu.

Jedan od potonjih je Luka Štimac, sin hrvatskog bivšeg asa Igora Štimca.

Martina Horvat je i kod njega provela nekoliko mjeseci u Luganu u Švicarskoj, gdje Luka studira.

Martinu su preko njezine Facebook stranice tražili mnogi prijatelji, a među porukama se ističe i jedna od Franka Leboeufa poslana 22. ožujka.

Frank je napisao: „Hej dušo!! Gdje si?? Tako sam zabrinut!! Nedostaješ mi!“.

Bivši francuski nogometni reprezentativac (42) rodom iz Marseillea na Facebooku je prijatelj i s Martininim bratom Borisom, a Martinini poznanici tvrde da se Boris s Leboeufom čuo tih dana.

PR agentica Martina Horvat nestala je 13. ožujka ove godine, a prije dva dana objesio se njezin dečko Saša Leskovčanin kojeg neki sumnjiče za Martinin nestanak.

Krajem travnja u stanu na Laništu u kojem je živjela Martina Horvat pronađena je njezina putovnica, iako se ranije špekuliralo da je viđena u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:35