ŽENA NA ČELU?

MOŽE LI OVA ŽENA OTETI SDP MILANOVIĆU I KOMADINI? Bivša pomoćnica ministra Zrinka Starešinić najavila kandidaturu

 Facebook

Utrci za predsjednika SDP-a Zlatku Komadini i Zoranu Milanoviću pridružio se još jedan kandidat, odnosno kandidatkinja. Naime, Zrinka Starešinić iz Požege, pomoćnica bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine i zaposlenica Hrvatskih šuma, objavila je na svom Facebook profilu da se planira kandidirati.

- SDP je zaslužio i ženu kandidatkinju za predsjednicu stranke! Ovim putem, a u cilju daljnje demokratizacije stranke, objavljujem svoju kandidaturu za predsjednicu SDP-a! U mom, vašem i našem SDP-u ima mjesta za sve, a najviše za šljakere koji su do sada uvijek radili za druge i za to nisu dobili ni hvala, glasne kritičare koji su se (gle čuda) usudili nešto javno reći, tihe nezadovoljnike, ali i one zadovoljne koji sada sjede u Saboru i očekuju da opet drugi rade za njih u stranci - napisala je Starešinić, najavljujući da će odluku donijeti do 30. siječnja, dokad traje rok za prikupljanje tisuću potpisa podrške.





SDPH je zaslužio i ženu kandidatkinju za predsjednicu stranke! Ovim putem, a u cilju daljnje demokratizacije stranke...

Posted by Zrinka Staresinic on Monday, 25 January 2016




Kasnije je objavila i novi status.

- Iskazivanje moje kandidature za predsjednicu SDPH na mom fb profilu/statusu isključivo je bio u interesu otvaranja daljnjih demokratskih procesa u stranci. Želja da ohrabrim kolegice i kolege na iskazivanje svog mišljenja ili interesa bez straha i zadrške. Budući da sam dobila značajan dio podrške i kroz poruke i pozive, o konačnoj svojoj kandidaturi odlučit ću u zadanom i propisanom roku do 30.1. 2016. Ovim putem se svima zahvaljujem koji su reagirali na objavu mog statusa (u bilo kojem obliku s podrškom ili bez podrške). To mi daje vjeru i nadu da postoji snaga u SDPH spremna za nove vjetrove, nove pobjede, nove izazove. Imam osjećaj da ni u našoj stranci stvarno nema povratka na staro - dodala je.





Iskazivanje moje kandidature za predsjednicu SDPH na mom fb profilu/statusu isključivo je bio u interesu otvaranja...

Posted by Zrinka Staresinic on Tuesday, 26 January 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:45