PREGOVORI

MOST I HDZ OKONČALI RAZGOVORE O mandataru nije bilo ni riječi, pričali su samo o programima: 'Nema neprihvatljivih točaka'

 Tomislav Krišto/CROPIX

Iznijeli smo poziciju MOST-a i vodili smo dosta dobre razgovore. Sada čekamo povratnu informaciju od HDZ-a i SDP-a'', kazao je Tomislav Panenić nakon sastanka MOST-a i HDZ, piše portal televizije N1 .

'Ovo je razgovor dvaju partnera koji žele reforme. Građani i poduzetnici žele reforme, da čitava država služi njma. Razgovarali smo o načinima na koje se može podići gospodarstvo', kazala je HDZ-ova Ivana Maletić.

Dodala je da za HDZ nema neprihvatljivih točaka jer su sve usmjerene na razvoj poduzetništva.

'To ste mogli vidjeti i u našim programima. Uz reindustrijalizaciju i reformu pravosuđa i školstva. Treba otkrčiti pravosudni sustav da se pomogne građanima', rekla je Maletić te je dodala kako ovdje nema nikakvih ponuda i neponuda već da se radi o konkretnom razgovoru o reformama koje se trebaju dogoditi.

Na sličnom tragu bio je i Tomislav Panenić koji je u ime MOST-a sudjelovao na razgovorima.

'Ovdje su se vodili razgovori na razini struke, ne politički razgovori. Sve je za dobrobit građana. Moramo biti zadovoljni jer su razgovori konstruktivni', rekao je Panenić.

Kazao je kako na sastanku nije bilo govora o novom mandataru, piše portal televizije N1 .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:40