NOVI INCIDENT

MLADEN GRDOVIĆ UHIĆEN ZBOG OBITELJSKOG NASILJA Policiji ga prijavila supruga!

Grdović je u trenutku uhićenja bio pijan. Navečer je trebao pjevati na Kerumovoj proslavi
Zadar, 130413Zadarski pjevac Mladen Grdovic(54) koji je sinoc skrivio prometnu nesrecu na cesti u zadarskom predjelu Arbanasi, danas je u 13h priveden na prekrsajni sud u Zadru nakon noci provedene u policiji. Sa pjevacem je u automobilu bila i njegova supruga Brankica(45). Par je navodno zatrazio lijecnicku pomoc u zadarskoj Opcoj bolnici, ali nepoznato je o kakvim se ozlijedama radi.Na fotografiji: Mladen Grdovic pred prekrsajnim sudom.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2013

Mladen Grdović najvjerojatnije neće nastupiti na večerašnjoj Kerumovoj Ribarskoj noći.

Umjesto na Zapadnoj obali, Grdović će noć provesti u zadarskoj policiji jer je uhićen zbog nasilja u obitelji, javlja Dalmacija News.

Naime, policija ga je uhitila u ponedjeljak oko podneva u njegovoj kući i to nakon što su zaprimili prijavu njegove supruge.

Grdović je u trenutku uhićenja bio pod utjecajem alkohola pa će ga zadržati u policiji dok se ne otrijezni. Potom će se nad njim provesti istraživanje nakon kojeg će ga uz prijavu privesti na Prekršajni sud, javlja Dalmacija News.

Grdović je trebao nastupiti sa Zlatkom Pejakovićem i grupom Magazin, a Kerum je Splićanima obećao feštu kakvu ne pamte. Program počinje u 20 sati, a besplatnu ribu, škampe, lignje i školjke, koje će se dijeliti na nekoliko lokacija, posjetitelji će "zaliti" bijelim vinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:42