BILA MRTVA DAN I POL

Mirjana Pukanić mjesecima nije izlazila iz stana. 'Izgubila je svaku volju za životom'

Policija na tijelu nije pronašla tragove nasilja, a pored je bila puna vrećica tableta
 CROPIX

Zagrebačka policija potvrdila je kako na tijelu Mirjane Pukanić (49) nisu pronađeni tragovi nasilja, tako da se isključuje mogućnost da je riječ o ubojstvu. Neslužbeno se doznaje da je bila mrtva oko dan i pol.

Kako smo sinoć pisali, Mirjana Pukanić nađena je u dnevnom boravku, pokraj kreveta, a kraj nje je ležala najlonska vrećica puna Xanaxa i Praxitena, lijekova za smirenje. HRT navodi kako Mirjana Pukanić posljednjih mjeseci nije uopće izlazila iz stana te kako je komunicirala samo sa svojom prijateljicom, medicinskom sestrom.

Podsjetimo, tijelo Mirjane Pukanić pronašla je u subotu njena prijateljica , inače medicinska sestra.

- Nedavno sam se čula i s Jasnom Babić, koja mi je rekla da ona neće dugo moći tako. Rasprava na kojoj je Sara tražila da se brak razvrgne bila je, kazala je, jako ružna i to joj je, čini se, bio okidač, nakon kojeg je izgubila svaku volju za životom. Naprosto je venula. Živjela je samo u prošlosti i analizirala što joj se dogodillo. Jedna nekoć prelijepa, bogata i natprosječno inteligentna žena umrla je sama. To je užasno tužna priča - izjavila je jučer za Jutarnji list Sanja Sarnavka iz udruge B.a.B.e. koja je Mirjani Pukanić pomogla tako što ju je prije tri godine smjestila u sigurnu kuću.

Mirjana Pukanić, bivša supruga ubijenog novinara i urednika Ive Pukanića pod kraj života je živjela od 900 kuna mirovine svog supruga. Nije mogla raspolagati nasljedstvom jer ostavinska rasprava još nije bila provedena. Umrla je u stanu od četrdesetak kvadrata, a navodno nije imala ni socijalno osiguranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33