NIŠTA OD KOALICIJE

MIRELI HOLY JE DOSTA 'Ne znam što više Milanoviću nije jasno, stalno me zivka, to me uzrujava, ne javljam mu se više!'

 Drago Sopta/CROPIX

- S premijerom Milanovićem bila sam samo na jednoj večeri i nismo razgovarali o politici - izjavila je Mirela Holy, šefica ORaH-a, reagirajući na grešku koja nam se potkrala u prethodnom članku u Jutarnjem u kojem se na jednom mjestu spominje ručak, a na drugom večera.

Holy demantira da je bila na ručku te ponavlja da je u pitanju bila samo večera i da se nije razgovaralo o koaliciji.

‘Stalno mi podmeću’

Večeru je, kaže, organizirao ministar Ante Kotromanović. Holy smatra da joj SDP-ovci stalno u medijima podmeću informacije. Također je ljuti jer je premijer Milanović često naziva na mobitel, a ona mu se više ne želi javljati. Kaže da mu se jednom ipak javila nakon brojnih poziva, pa da je požalila jer je to učinila.

- Uzruja me svaki razgovor s njim, pa mu se više ne javljam. Sve sam rekla, ne znam što mu nije jasno, idemo sami na izbore i to je to - ističe Holy.

‘SDP i HDZ bez razlika’

- Milanović se ponaša u komunikaciji bahato i nema interesa raditi u javnom interesu, sve me to uzrujava i više se s njim ni ne čujem.

Na pitanje znači li to da se ni poslije izbora ne vidi u suradnji sa SDP-om kaže: - S ovakvim SDP-om? Pa po čemu se ovakav SDP razlikuje od HDZ-a?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:40