PODRŠKA JOSIPOVIĆU

MIRELA HOLY 'I Milanović i Kitarović se ponašaju djetinjasto'

Zagreb, 311014.Ilica 48.Na konferenciji za medije stranke Odrzivi razvoj Hrvatske (ORaH), predsjednica Mirela Holy, potpredsjednica ORaH-a i predsjednica izborne komisije Bozena Zadro, predsjednik kadrovske komisije Aco Momcilovic i zamjenik voditelja ICT sluzbe Goran Zboril, predstavili su elektronicki izborni proces i izborne rezultate nedavno odrzanih prvih unutarstranackih izbora.Na fotografiji: Mirela Holy.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Čelnica ORaH-a i bivša članica SDP-a Mirela Holy u emisiji N1 'Novi dan' kazala je da smatra da bi bilo nepristojno od nje, koja je iz druge stranke, da komentira odnose u SDP-u i izjave članova te stranke, ali je dala preporuku Vladi Zorana Milanovića:

- Moja preporuka Vladi je da se prime posla i da pokušaju u ostatku mandata napraviti nešto korisno za Hrvatsku, kazala je. Dodala je da se nije čula s premijerom Milanovićem nakon drugog kruga predsjedničkih izbora.

- Moj je dojam da Kolinda Grabar Kitarović ne može ispuniti svoja predizborna obećanja - ona nisu u nadležnosti predsjednika, a tu postoji i veliko djetinjasto ponašanje i od strane Kolinde i od strane Milanovića.

- Kolinda mora shvatiti da je izabrana za predsjednicu Hrvatske, a ne HDZ-a. Mora razgovarati sa svim strankama u Hrvatskoj kako bi se našla najbolja rješenja. Svi političari u Hrvatskoj trebaju razgovarati, a ako to niste u stanju napraviti zbog taštine, onda ne radite u interesu Hrvatske, dodala je.

Govoreći o poziciji ORaH-a, kazala je da je njima najvažniji program.

- Građani su danas užasnuti političarima i strankama jer se misli jedno, govori drugo. Stranke se trebaju nadmetati svojim programima i moraju raditi na tome da ih na kraju i realiziraju.

- Nama je naštetila podrška Ivi Josipoviću, ali meni nije žao što smo podržali njegov program i u interesu je Hrvatske da se taj program realizira, zaključila je Holy te je na upit bi li glasala za povjerenje Vladi u slučaju da do toga dođe kazala da to ovisi o situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:41