NABAVNE STAVKE

Ministri će ubuduće vodu piti – iz bokala! Milanović: 'Na Vladinom stolu se izmijenilo malo brendova i to je nedopustiva reklama'

Zagreb, 250512.Markov trg.Banski dvori.Redovita sjednica vlade.Na slici: Hajdas Doncic Sinisa.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Voda je konačno došla na dnevni red i Milanovićeve Vlade . Naime, u raspravi o točki dnevnog reda o nabavnim kategorijama, premijer je poručio kako nije u redu da za stolom uvijek stoji samo nekoliko brendova vode te da će sljedeći put ministri vodu piti – iz bokala!

Milanović: Građani moraju znati stanje medijske kuće koja ih godišnje stoji više od milijardu kuna

- Na ovom stolu se izmijenilo malo brendova i to je nedopustiva reklama. Tu, u stvari, kršimo zakon i naša načela. Prema tome, ako ne promijenimo nabavne kategorije, ovdje će vam na sljedećoj sjednici biti bokali. A, tamo gdje nema kamera i gdje nije javnost, to odlučite vi, kazao je Milanović.

Podsjetio je da Hrvatska ima 10 proizvođača vode i da bi se svi oni trebali "vrtjeti" na stolu. Inače, Milanović ne vidi ništa loše u tome da Vlada kupuje neke proizvode, pa i vodu, jer time čuva radna mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:51