IRONIČNA PORUKA

MINISTAR MARAS NA FACEBOOKU 'Pustite Sanadera i Vidoševića iz Remetinca na skup HDZ-a'

Ministar poduzetništva jučer je objavio status o HDZ-ovom 'Svehrvatskom gospodarskom skupu'
 CROPIX

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na svom Facebook profilu jučer je objavio irončan status uoči HDZ-ova 'Svehrvatskog gospodarskog skupa' koji će se održati u petak.

- Predlažem da se u petak puste iz pritvora u Remetincu dva istaknuta bivša člana HDZ-a sada nestranačka "stručnjaka" kako bi mogli održati predavanje na HDZ-ovom "Svehrvatskom gospodarskom skupu". Prvi je Ivo Sanader koji bi mogao ponovno održati prezentaciju iz 2009. s deset ključnih mjera za ulazak zemlje u krizu s posebnim osvrtom na model osobnog bogaćenja pod okriljem stranke, a drugi bi mogao održati predavanje na temu kako povećati izvoz, posebno "hrvatske kune" na tržišta Češke i Austrije koji je provodio na vlastitom primjeru. Vjerujem da bi nazočne upravo ta dva predavanja najviše zaokupila jer kada je HDZ na vlasti vodeći HDZ-ovci najviše vole upravo takve teme - napisao je ministar.

No nekima se njegov status nije se činio duhovitim, već su ga napali. Tako je jedna korisnica napisala pod ministrov status: - Dok se vi bavite HDZ-om i Sanaderom stanje u državi je gore nego ikad...

A njezino mišljenje dijelili su i mnogi drugi:

- Meni bi bilo drago kada bi im se pridružio Gordan Maras i održao predavanje na temu "Kako bezidejno upravljati resorom, lutati bez strategije i doprinijeti propadanju hrvatskog poduzetništva politikom čekanja". Svakako bi bilo dobro da mu se pridruži ministar Vrdoljak s predavanjem "Investicije će nas spasiti - strane investicije su spas - trebaju nam investicije - kako sam bezidejno i bez strategije stekao slavu". Važnu riječ mogao bi imati i u svojem drugom predavanju "Vodni izvori kao najveći prirodni resurs u koncesiju na 60 godina - cijena po dogovoru", Linić bi se želio osjetiti važnim pa bi sigurno pridonio sa "HPB, CO, Željeznice, Autoceste - dokapitalizacija i njene prednosti". Priču svakako zaokružuje Milanović sa "Neoliberalno kompreadorska vlada prodana za šaku dolara - kako prodati priču o pravednosti i socijalnoj vladi jalnom i neobrazovanom narodu" - komentirao je jedan drugi korisnik Facebooka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:31