NAJAVIO POBJEDU

Milinović: Nitko ne može izbaciti Hrvatima HDZ iz srca, pofajtat ćemo se za svaku ulicu, ući u svaku kuću...

HDZ-ovci su građane počastili giricama i kuhanim vinom, što će raditi svakog petka do Božića
Zadar, 121011.U dvorani Jazine odrzan sabor HDZ-a za 9. izbornu jedinicu na kojem su uz predsjednicu stranke Jadranku Kosor govorili Darko Milinovic, Bozidar Kalmeta i drugi vodeci HDZ-ovci iz Sibenske i Splitsko-dalmatinske zupanije. Na slici: Darko MilinovicFoto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

GOSPIĆ - Idemo se pofajtat za svaku županiju, za svaki grad, za svaku općinu i za svaku ulicu. Ući ćemo u svaki stan i svaku kuću i obrazložiti ljudima kako ćemo pobijediti na idućim izborima - rekao je ministar Darko Milinović danas na druženju sa svojim Gospićanima , koje su na svojem štandu HDZ-ovci počastili giricama i kuhanim vinom, što će raditi svakog petka do Božića.

Jadranka Kosor će biti nositeljica HDZ-ovih lista u SVIM izbornim jedinicama!

Najavio je pobjedu svoje stranke na predstojećim parlamentarnim izborima.

- Nitko ne može izbaciti Hrvatskoj i Hrvatima HDZ iz srca. Kad je bilo najteže 1990. godine mnogi su govorili: "Nećete uspjeti stvoriti Hrvatsku državu", ali stvorili smo je . Govorili su da neće predsjednica stranke biti u stanju odblokirati pregovore, ali smo ih odblokirali. Sada govore da ne možemo pobijediti na idućim parlamentarnim izborima. Polučit ćemo odličan rezultat i pobijediti - odlučan je Milinović.

Komentirao je najave lošeg rezulata u svojoj izbornoj jedinici rekavši kako sve relevantne ankete govore o pobjedei HDZ-a u 9. izbornoj jedinici.

Zamoljen da komentira uhićenje Josipa Boljkovca rekao je: "Svatko tko je ubijao nedužne civile, mora odgovarati, jer se samo na taj način može ojačati antifašistička svijest, a svi zločini ma gdje i od koga dolazili moraju biti rasvjetljeni".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:48