BORBA ZA VRH

Milinović: Jadranka Kosor je trebala kandidaturu prvo priopćiti predsjedništvu HDZ-a!

Milinović je dodao kako se nada da ne postoji paralelna struktura koja zna kada će biti unutarstranački izbori i dok drugi, među kojima je i on sam, o tome ne znaju ništa
Sibenik, 130210.Sportska dvorana Baldekin.Obljetnica 20 godina od osnivanja HDZ-a u gradu Sibeniku. Proslavi je nazocila i predsjednica HDZ-a i Vlade RH Jadranka Kosor sa ministrima Bozidarom Kalmetom, Ivanom Sukerom, Darkom Milinovicem.Na slici: ministar Darko Milinovic zaplesao je sa Jadrankom Kosor.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Darko Milinović reagirao je na istup predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor kako će se ona kandidirati za predsjedničku funkciju na nadolazećim stranačkim izborima, javlja RTL .

- Njenu kandidaturu sam očekivao, ali bih ipak volio da je to prvo priopćila predsjedništvu stranke - rekao je Milinović.

Dodao je kako se nada da ne postoji paralelna struktura koja zna kada će biti unutarstranački izbori i dok drugi, među kojima je i sam Milinović, o tome ne znaju ništa.

- Nadam se da će izbori biti što prije kako se stranka ne bi predugo bavila samom sobom - pojasnio je Milinović, koji je naglasio kako je on legalist i da će svoju kandidaturu objaviti tek kada se odredi termin izbora.

Objasnio je kako će se sigurno kandidirati za jednu od čelnih funkcija te da će o tome prvo obavijestiti Kosor, baš kako je ona to i tražila.

ORIGINALNI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:52