'OBAVIJEŠTENI IZVORI'

MILANOVIĆ ŽELI PRGOMETA ZA NOVOG PREDSJEDNIKA SABORA? 'Da, dogovorili smo se da ću biti predsjednik svemira...'

Odbačeni MOST-ovac kaže kako je to još jedna u nizu političkih dezinformacija
 Biljana Gaurina/CROPIX

ZAGREB - "Da dogovorio sam da budem predsjednik svemira. To je točna informacija a ne da ću biti predsjednik Sabora", tako nam je sarkastično Drago Prgomet, predsjednik HRID-i, demantirao vijest po kojoj je sa Zoranom Milanovićem dogovorio mjesto čelnog čovjeka hrvatskog parlamenta u zamjenu za potpis koaliciji Hrvatska raste.

Prgomet kaže kako je to još jedna u nizu političkih dezinformacija koje su na njegov račun izrečene od izborne noći u kojoj je MOST postao glavna politička zvijezda. I dalje tvrdi kako ostaje pri svom ranijem stavu da će za za mjesto predsjednika Sabora podržati kadidata MOST-a.

Na pitanje jesu li se druge dvije zastupnice HRID-i dogovorile za neku političku funkciju o čemu također kolaju informacije Prgomet odgovara kako će one same odlučiti budu li imale neku ponudu ali da je za sad o tome teško govoriti odnosno da on o tome nema nikakvih saznanja. Očito, hrvatsku će javnost još neko vrijeme zabavljati 'sigurno točne informacije' koje se nakon kratkog vremena demantiraju novim vijestima 'iz dobro obaviještenih izvora'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:20