VEZA ZAGREB - SOFIJA

Milanović je u školi umjesto levisica nosio bugarske Rile

- Zoran Milanović bio je jedan od prvih promotora Bugarske u Hrvatskoj jer je kao dijete praznike proveo u Bugarskoj, a njegova mu je majka kupila traperice bugarske marke Rila Jeans - izjavio je bugarski premijer Bojko Borisov nakon prekjučerašnjeg službenog susreta s premijerom Zoranom Milanovićem.

Dva premijera susrela su se u Sofiji i zaključila da su Hrvatska i Bugarska obranile interese u nedavno usvojenom višegodišnjem financijskom okviru Europske Unije. Na tom druženju premijer Milanović prisjetio se svoga djetinjstva i bugarskih traperica.

Kao sedmogodišnjak u školi je vidio da svi nose levisice, wranglerice ili rifle, ali majka mu je kupila traperice bugarske marke Rila Jeans, istočnu verziju kultnih i dekadentnih levisica. Prvo je bio začuđen, ali poslije su se traperice pokazale kvalitetnima.

Sjećanje

Zoran Milanović i za službenog se susreta s premijerom Borisovom sjetio tih traperica iz djetinjstva. Bugarskog premijera ta se informacija dojmila pa ju je podijelio i s novinarima, koji su ostali iznenađeni.

- Milanović je bio prvi Hrvat koji je nosio Rila jeans u Zagrebu i tako je promovirao Bugarsku - zaključio je premijer Bojko Borisov, slikovito opisujući bliske odnose Hrvatske i Bugarske.

Na službenoj internetskoj stranici tvrtke Rila Style reklamira se kao vodeća kompanija u bugarskoj modnoj industriji.

Istočne levisice

“Naš je cilj da vam isporučimo proizvod vrhunske kvalitete koji zadovoljava želje kupaca kako bi nam ostali odani na dulje staze. Vjerujemo da dugovječna suradnja sa svjetskim vodećim brendovima daje novu vrijednost našim klijentima”, riječi su kojima se promovira brend Rila Style. No, premijer Milanović poslije im ipak nije ostao vjeran jer je dobio levisice.

Rila Style inače je započela s radom daleke 1971. godine. Tvrtka je opstala do danas, a na svojoj internetskoj stranici promoviraju se kao poduzeće koje vjeruje u etičke vrijednosti i socijalnu osjetljivost.

“Cijenimo naše kupce, partnere i dobavljače. To je važan dio Rila Style filozofije”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:10