RAT SEVERINE I MILANA

MILAN POPOVIĆ SMIJE VIĐATI SINA SAMO U HRVATSKOJ Severina strahuje da ga otac možda ne bi htio vratiti iz Srbije

Oboje su užasno povrijeđeni. Severina stalno priča o tome: tko je koga prvi tužio, tko je što rekao
 Damjan Tadić/CROPIX

Pjevačica Severina u borbi oko skrbništva nad sinom Aleksandrom s njegovim ocem Milanom Popovićem , neslužbeno doznajemo, traži da se njezinom bivšem partneru onemogući viđanje sina izvan granica Hrvatske.

Pjevačica, doznajemo, strahuje da bi se moglo dogoditi da ga njegov otac neće htjeti vratiti, te u postupku za borbu oko skrbništva traži da mu se, doznajemo, dozvoli viđanje sina samo u Hrvatskoj, i to pod nadzorom.

Pjevačica je također angažirala odvjetnički tim koji će se u njezino ime boriti za skrbništvo nad sinom, pa i za uvjete pod kojima želi da Popović viđa dijete.

Dvojac se spori i oko visine alimentacije, pa i podjele imovine.

‘Draga Severina...’

Popović je, podsjetimo, prijavio komori odvjetnicu Sanju Turlakov, tvrdeći da je njezin klijent te da ona tajne o njegovoj imovini, poslovima, pa alimentaciji otkriva Severini.

Srpski mediji objavili su i mail u kojem odvjetnica Turlakov piše: “Draga Severina... Ono što nije dobro je činjenica da je on sve do sada kupovao na ime firme, a ne na svoje osobno ime, što je nama teško za dokazivanje tvog udjela u vanbračnoj zajednici, ali nije nemoguće...”.

Odvjetnica Turlakov je, naime, ovih dana, također u srpskim medijima, demantirala Popovićeve optužbe rekavši da nije njegova odvjetnica, te da nije davala pravne savjete, kao ni podatke Severini, stoga je Blic jučer objavio navedenu prepisku između Severine i odvjetnice.

Popović je na to odgovorio zahtjevom za skrbništvo nad sinom, tvrdeći da mu Severina onemogućuje da viđa sina, odnosno da je to moguće, ali samo pod uvjetima koje ona diktira. Zato je i Popović pokrenuo postupak za zajedničko skrbništvo nad sinom.

- Oboje su užasno povrijeđeni. Severina stalno priča o tome: tko je koga prvi tužio, tko je što rekao. To su monolozi u kojima analizira sve od početka do kraja - kaže nam izvor blizak pjevačici.

Razočarana je, kažu njezini poznanici. Vjerovala je da će se njihov odnos popraviti te da će Popović promijeniti ponašanje, ali veza je postala još gora.

Sasvim se udaljili

- Potpuno su se udaljili, kako emotivno, tako i fizički - kaže naš izvor te podsjeća na navodno prijašnje Popovićevo ponašanje prema pjevačici.

- Bio je grub, tražio ju je da potpuno promijeni životni stil, da pije raznorazne čajeve, ne boji kosu, nije mu bilo drago njezino eksponiranje - kaže nam osoba iz njezine blizine. A iz drugog izvora također bliskog Severini doznajemo da se Popović hladno odnosio i prema ljudima iz njezine ekipe.

- Ni sa kim on nije komunicirao, nikog nije pozdravljao, obraćao se samo njoj. Ponašao se prilično čudno, kao da nitko ne postoji - kažu njezini suradnici te podsjećaju da jednom prilikom sina nije vidio tri mjeseca.

S Popovićeve, pak, strane doznajemo da on želi da se to sve što prije završi. Pokušao se dogovoriti sa Severinom, pa se njezinim odvjetnicima, ali nije uspio. Tvrde da je bio prisiljen rješenje potražiti putem suda.

Demantirao priču o drugoj ženi

Srpski mediji objavili su jučer priču da je Popović već dulje u vezi s drugom ženom, ali tu informaciju nam je njegov PR tim jučer demantirao. - Tu ženu vidio je dva puta u životu. Užasno se iznervirao kad je to obavljeno. Zaista s njom nema nikakve veze. Vidio ju je jednom u svom kafiću i drugi put u prolazu - kazala je njegova glasnogovornica Tatjana Vojtehovski. Severinina strana, pak, tu priču objavljenu tumači kao nastavak uvjeravanja da je s njom već odavno prekinuo. Time želi dokazati da nije bio sa Severinom u vezi, pa da se imovina ne može dijeliti kao da su bili u izvanbračnoj zajednici - kaže izvor blizak pjevačici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:56